Districte Disseny i Disseny en Diagonal a la Barcelona Design Week

La BDW 2020 comptarà de nou amb les activitats més rellevants de les últimes edicions. Per una banda torna el summit, el nostre congrés anual, que inclourà xerrades, masterclass, visites i portes obertes; i per altra, Districte Disseny, que oferirà més de 100 activitats obertes a la ciutat, entre les quals destaquen exposicions, tallers i conferències, així com activitats enfocades al públic empresarial i professional.

Destaquem el retorn de Disseny en Diagonal, el programa que vam inaugurar l’any passat. Consisteix en un recorregut d’activitats creatives al llarg dels 12 quilòmetres que ocupa l’avinguda Diagonal, on diferents establiments obren les seves portes al públic per mostrar les instal·lacions i exposicions que acullen.

A més a més, tornaran al programa conferències, festes, exposicions, instal·lacions, markets, premis, presentacions i tallers.