Barcelona Independent Design. Shopping Map

Aquesta iniciativa coorganitzada amb Hilton i presentada durant la Barcelona Design Week neix amb l’objectiu comú de recolzar la comunitat creativa i el disseny local, contribuint així a la difusió i venta dels seus productes, i proporcionant, alhora, una visió diferent de la ciutat. Comissariat pel FAD i les seves associacions, el projecte ha donat lloc al primer mapa de disseny independent a Barcelona, un mapa viu que recull una selecció de 30 creadors actuals, nous talents i marques joves amb punt de venta propi.

El projecte es materialitza amb una aplicació mòbil i un mapa-instal·lació. El mapa, creat per l’il·lustrador Pol Montserrat en directe durant la BDW des del hall principal de l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, es podrà veure fins a finals d’any. Mentre que l’app servirà per donar continuïtat a l’aposta dels organitzadors d’impulsar la comunitat creativa: amb actualitzacions periòdiques i disponible ja tant per a iOS com per a Android, podreu trobar-hi geolocalitzats els punts de venta seleccionats pel FAD.

A través d’aquesta iniciativa, visitants i públic local descobriran les botigues més interessants de creadors i dissenyadors independents en totes les expressions del disseny, des d’objectes per a la llar i la persona, fins a moda, complements, art, artesania, joieria, elements gràfics i molt més. Entre els seleccionats hi ha noms com els de Berta Sumpsi, Amalia Vermell, Bibu, Frosum, Carlotaoms, Ika, Ana Tichy o Working in the Redwoods, entre altres.

Descarregueu-vos ja l’app i descobriu la resta de creadors i marques que apareixen en el mapa! Apple Store aquí i Google Play aquí.