Un programa amb més de 100 activitats!

Del 5 al 14 de juny la Barcelona Design Week, organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny i el FAD Foment de les Arts i el Disseny, envairà la ciutat amb més de 100 activitats. La tretzena edició d’aquest esdeveniment internacional convoca una vegada més empreses, dissenyadors, emprenedors i altres agents de l’àmbit del disseny, la innovació i la creativitat, i s’obre a la ciutat per arribar també al públic general interessat en conèixer el rol del disseny com a factor clau d’innovació, sostenibilitat i millora de la nostra qualitat de vida.

Sota l’eslògan ‘Revalorem’, la BDW 2018 aterrarà amb un programa multidisciplinari que inclou conferències, exposicions, tallers, xerrades, presentacions, circuits, taules rodones, celebracions i activitats de networking.

El 5 de juny el Disseny Hub Barcelona serà l’escenari del tret de sortida amb la conferència inaugural, quatre exposicions i una gran festa inaugural que convidarà a tots els i les amants del disseny a celebrar la 13a Barcelona Design Week.

A banda de les activitats principals organitzades per FAD i BCD, el programa de la Barcelona Design Week es completarà amb els esdeveniments del BDW City, un programa format per activitats paral·leles organitzades per empreses, entitats i altres agents que obriran la setmana del disseny a la ciutat. T’ho perdràs? Ben aviat desvetllarem el programa d’activitats, així que… tots ben atents!